Waarom XtrAct?

Door een samenwerking met XtrAct Communications verleng je als het ware je communicatieafdeling naar Duitsland. Je haalt kennis en vaardigheden op het gebied van marketingcommunicatie, taal en cultuur in huis, waarmee je de Duitse markt kunt betreden als een lokale speler. Zo maximaliseer je de effectiviteit en efficiëntie van je communicatie. En dat op een flexibele manier die afgestemd is op iedere bedrijfssituatie.

Logo XtrAct Communications

Waar alles om draait: De missie van XtrAct ​

Het doel van XtrAct Communications is het ondersteunen van Nederlandse ondernemingen om hun groeidoelstellingen op de Duitse markt te behalen.

Herkomst en competenties: Het kenmerk (de "X") van XtrAct

Kennis van cultuur en taal

Vertrouwd met zowel de Duitse als de Nederlandse taal en cultuur

Vaardigheid Ontwikkeling en realisatie van marketing- en communicatieconcepten die toegesneden zijn op de specifieke kenmerken van je Duitse doelgroep(en)

Praktijk 20 jaar professionele ervaring in internationale business omgevingen

Theorie Duitse universitaire studie economische wetenschappen, aangevuld met Nederlandse HBO marketingcommunicatie diploma’s

Mijn drijfveer: "tr" in XtrAct staat voor transnationaal

Grensoverschrijdende marketing en communicatie voor kleine tot middelgrote ondernemingen

De formule: "Act" in XtrAct - wij gaan samen aan de slag

  • Waarde creatie door middel van een optimale balans tussen een strategische benadering en een pragmatische hands-on aanpak
  • De samenwerking met XtrAct Communications op freelance/ ZZP basis biedt je een hoge mate aan flexibiliteit, kostenefficiëntie en -transparantie.

Benieuwd wat XtrAct Communications voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

      06 361 76 664
+49 177 60 30 508

info@xtract-communications.nl